AnaSayfa / Genel / Kahve falında vefat eden abiyi görmek

Kahve falında vefat eden abiyi görmek

Kahve falında vefat eden abiyi görmek hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden abiyi gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında ya da geleceğinizi etkileyebilecek konumdaki veya çevrenizdeki kişilerle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız.

Kahve falında vefat eden abiyi görmek maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine inanılır.

Kahve falında vefat eden babayı hasta görmek moralin bozulacağına, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına alamet eder.

Kahve falında vefat eden birini canlı görmek diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında vefat eden amca görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vefat eden anneyi ağlarken görmek iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden babayla konuşmak yarınlara olan bakış açısının olumlu yönde değişeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vefat eden dedeyi görmek işlerin tam da tasarlandığı ve hesap edildiği şekilde ilerleyeceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Kahve falında vefat eden anneye sarılmak zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına, çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir