AnaSayfa / Genel / Kahve falında pir sultan abdal görmek

Kahve falında pir sultan abdal görmek

Kahve falında pir sultan abdal görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, işlerinin kısa zamanda açılacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında pir sultan abdal gördüyseniz:

  • Bir anlaşma geleceğinizi etkileyebilir.

Kahve falında pir sultan abdal görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pir sultan abdalı görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pir sultan görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında piri reisi görmek çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında pir görmek sevinçli haberlere, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında piranha görmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında sultan ahmet camisini görmek hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eyüp sultanı görmek kazancın yarı yarıya artacağına, çok kısa bir zaman içinde kendisini hayallerine kavuşturacak bazı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir