Kahve falında vaftiz etmek

Kahve falında vaftiz etmek her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında vaftiz etmek gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Kahve falında vaftiz etmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında vaftiz töreni görmek ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vaftiz görmek helal rızıklara kavuşulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vaftiz olmak hem işinde başarılı olacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top