AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bacağında yara görmek

Kahve falında birinin bacağında yara görmek

Kahve falında birinin bacağında yara görmek kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, işlerde aksilikler yaşanacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya delalet eder.

Kahve falında birinin bacağında yara gördüyseniz:

  • Sizden sürekli talepleri olan değil, size katkısı veya yardımı olabilecek kişilere yakın durmalısınız.

Kahve falında sağ bacakta yara görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağında yara olduğunu görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, haramdan ve zinadan uzak duracağına delalettir.

Kahve falında bacaklarında yara görmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında bacağı yaralanmak kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında bacakta büyük yara görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağının yara olduğunu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında sol bacakta yara görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağından yaralanmak kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir