Kahve falında uzun zaman görmediği birini görmek

Kahve falında uzun zaman görmediği birini görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına işarettir.

Kahve falında uzun zaman görmediği birini gördüyseniz:

  • Uzakta bulunan dost veya arkadaşlarınızdan haber alacaksınız.

Kahve falında çok uzun zamandır görmediğin birini görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, işlerinin istediği gibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin akrabalarını görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun zamandır görmediğin birilerini görmek önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun zamandır özlenen birini görmek insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında uzun zamandır görmediğiniz arkadaşınızı görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine işarettir.

Kahve falında uzun zamandan beri görmediğin arkadaşını görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine işarettir.

Kahve falında uzun zamandır görmediğim arkadaşımı görmek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun zamandır küs olduğun birini görmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir