AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yokuş çıkmak

Kahve falında uzun yokuş çıkmak

Kahve falında uzun yokuş çıkmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine ancak hiçbir şekilde verimli olamayacağına, laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında uzun yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Kahve falında uzun yokuş çıkmak etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında araçla yokuş çıkmak hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, fırsat ve kazanç kapılarının artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu yokuş çıkmak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yokuş çıkmak ve inmek tüm isteklerine kavuşacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabayla yokuş yukarı çıkmak rahat şekilde yaşayacağına, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle yokuş çıkmak hayır işleri yapacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalet eder.

Kahve falında kamyonla yokuş çıkmak uzun ve hayırlı bir ömre, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında yokuştan yukarı çıkmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir