AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ve uzun yılan görmek

Kahve falında siyah ve uzun yılan görmek

Kahve falında siyah ve uzun yılan görmek başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, iş hayatında iniş yaşanacağına, rakiplerinin üzüleceğine, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah ve uzun yılan gördüyseniz:

  • Geçmişte güzel anılarınız olan düzenlemeler, anlaşmalar veya ilişkiler sorun sinyali verebilir.

Kahve falında siyah uzun yılan görmek sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun ve siyah yılan görmek başının derde gireceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ince uzun siyah yılan görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uzun siyah yılan görmek sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işarettir.

Kahve falında siyah ve uzun yılan görmek yolunda devam edeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına inanılır.

Kahve falında siyah ince uzun yılan görmek beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah ve uzun saç görmek istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun siyah çizme giymek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, çok büyük zarar ettiği için insanların kendisine borç vermeyeceklerine ve uzun zamandan beri yaptığı işi, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir