AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve sarı saç görmek

Kahve falında uzun ve sarı saç görmek

Kahve falında uzun ve sarı saç görmek bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, gözden düşeceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, vefakar bir insan olunacağına, önemli işlere imza atacağına, geçecek güzel bir ömre, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında uzun ve sarı saç gördüyseniz:

  • Her ne kadar iyi niyetli olsanız da istediğiniz gibi gitmeyen, istediğiniz gibi davranmayan veya istediğiniz şekilde oluşmayan koşullar veya kişiler nedeniyle bazı aksilikler oluşabilir.

Kahve falında uzun ve sarı saç görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına inanılır.

Kahve falında uzun sarı saçlı erkek görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, ticarette çok başarılı olup, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, hiç olmadığı kadar iyi bir şekilde çalışarak çok iyi işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçlarını uzun ve sarı görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine delalet eder.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzun sarı saçlı olmak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, yol yordam öğretileceğine işarettir.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, adını aklamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında sarı uzun saç görmek hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir