AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun sarı saçlı olmak

Kahve falında uzun sarı saçlı olmak

Kahve falında uzun sarı saçlı olmak çocuk sahibi olunacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, zorlukları atlatacağına, onların yaralarına merhem olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine işarettir.

Kahve falında uzun sarı saçlı olmak gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarını uzun ve sarı görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçlarının uzun ve sarı olduğunu görmek herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçın uzun ve sarı olduğunu görmek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun sarı saç taramak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalettir.

Kahve falında saçlarını sarı ve uzun görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında saçını uzun ve sarı görmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun sarı saçlı kadın görmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir