AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun uzun sarılmak

Kahve falında uzun uzun sarılmak

Kahve falında uzun uzun sarılmak üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, etrafındaki insanlara yardım edeceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, ayrılanların birleşeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun uzun sarılmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan rahatlayacağınız veya rahat şekilde hareket edebileceğiniz bir aya giriyorsunuz.

Kahve falında uzun uzun sarılmak kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kendini uzun sarı saçlı görmek işten yana kısmetinin kapanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında saçın uzun ve sarı olduğunu görmek girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında uzun süredir görmediğin birine sarılmak zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında saçı uzun ve sarı görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı uzun saçlı kadın görmek çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında sarı uzun yılan görmek borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine inanılır.

Kahve falında sarı uzun saç görmek helal ve geniş rızık elde edeceğine, zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir