AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek

Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek

Kahve falında saçları uzun ve siyah görmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, umutsuz olacağına, üzüleceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet eder.

Kahve falında saçları uzun ve siyah gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında uzun ve siyah saç görmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını uzun ve siyah görmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına ve sevineceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet eder.

Kahve falında uzun düz siyah saç görmek işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında uzun siyah düz saç görmek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı uzun ve siyah görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah uzun saçlı kadın görmek variyet sahibi olacağına, helal ekmek yiyeceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında uzun siyah saçlı erkek görmek gönlünce bir hayat süreceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah uzun saç görmek eş, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir