AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı birini görmek

Kahve falında kanatlı birini görmek

Kahve falında kanatlı birini görmek çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında kanatlı birini gördüyseniz:

  • Alınganlığınız yüzünden ani hemen hemen her şeyine itiraz edip, kusur bularak çevrenizi sinirlendirebilirsiniz.

Kahve falında kanatlı dinazor görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sağlığından olacağına tabir olunur.

Kahve falında uçan kanatlı beyaz at görmek kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsünün kanadığını görmek hayata aynı açıdan bakılan bir eşe sahip olunacağına, geleceğine alamet eder.

Kahve falında burnunu kanadığını görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinin kesilip kanadığını görmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Kahve falında kanatlı arı görmek yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sermayesinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kanat yemek bilmediği duyguları tadacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının burnunun kanadığını görmek kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir