AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun mont giymek

Kahve falında uzun mont giymek

Kahve falında uzun mont giymek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, güzel huylarını terk edeceğine, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun mont giymek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler açıkça ortadayken görmenizde fayda ya da gerekli dersleri almanızda fayda var.

Kahve falında uzun mont giymek sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine yorulur.

Kahve falında sarı mont giymek zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında pembe mont giymek büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz mont giydiğini görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında eşinin montunu giymek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin mont giydiğini görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kahverengi mont giymek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin montunu giymek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir