AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun boru görmek

Kahve falında uzun boru görmek

Kahve falında uzun boru görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun boru gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında uzun boru görmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu takmak günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında soba borusu silkmek çok rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine rivayet eder.

Kahve falında boru çiçeği görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soba borusu silkelemek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu kurum görmek elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına yorulur.

Kahve falında soluk borusu görmek ruhsal olarak etkileneceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baca borusu görmek atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir