AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun bir yola çıkmak

Kahve falında uzun bir yola çıkmak

Kahve falında uzun bir yola çıkmak yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, daha pozitif biri olacağına, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, kısmetinizin açılacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun bir yola çıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi başkaları ne der düşüncesinden arındırmanız gerekiyor.

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, çok büyük menfaatler kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla uzun yola çıkmak yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine, huzurlu bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında uzun yola çıkmak hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine inanılır.

Kahve falında uzun bir yola çıkmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle uzun yola çıkmak maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, yapılan hataların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düz uzun yol görmek kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işarettir.

Kahve falında uzun yola gitmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, küs olduğu bir kişiyle yeniden barışma rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yol otobüsü görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir