AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında otobüsle uzun yola çıkmak kalp kırıklığı yaşanacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun yol otobüsüne binmek yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Kahve falında uzun yol otobüsü görmek alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun bir yola çıkmak mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yola çıkmak dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine inanılır.

Kahve falında sevgiliyle uzun yola çıkmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uzun yola çıkmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir