AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun yola gitmek

Kahve falında uzun yola gitmek

Kahve falında uzun yola gitmek yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun yola gitmek gördüyseniz:

  • Hadsiz cümleler kuran veya ölçüsüz istekleri olan kişilere politik davranmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında uzun bir yola gitmek gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüsle uzun yola gitmek karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında uzun yola gitmek büyük bir zenginlik elde edileceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle uzun yola gitmek asla yüksünmeyeceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla uzun yola gitmek iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Kahve falında uzun yola yürüyerek gitmek sevdiklerinden ayrı kalınacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında yürüyerek uzun yola gitmek sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, elinin darda kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında bisikletle uzun yola gitmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir