AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun araç görmek

Kahve falında uzun araç görmek

Kahve falında uzun araç görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işarettir.

Kahve falında uzun araç gördüyseniz:

  • Sezgilerinizde güçlenme var.

Kahve falında uzun araç görmek kazancının da hiç eksilmeyeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına inanılır.

Kahve falında araç tamir etmek çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında araca yakıt almak işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araçla yolculuk yapmak kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında araçla gitmek kişinin evlatlarının artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım etmek için de harcayacağına delalettir.

Kahve falında araçla takla atmak dişe diş savaşacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında araçla yokuş çıkmak amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında araca binmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir