AnaSayfa / Genel / Kahve falında araç tamir etmek

Kahve falında araç tamir etmek

Kahve falında araç tamir etmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, tatsızlıkların aşılacağına, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına, yeni kapılar açılacağına delalettir.

Kahve falında araç tamir etmek gördüyseniz:

  • Etrafa bazı şeyleri anlatabilmek adına direktifler vermek veya yepyeni fikirlerinizi boşa harcamak yerine, bırakın ne olacaksa olsun.

Kahve falında araç tamir etmek bazı radikal kararlar alınacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine tabir olunur.

Kahve falında araçla yolculuk yapmak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında araç kullanmak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıfır araç almak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araçla denize düşmek kaybettiği şeyi bulmasına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında araç devrilmesi görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araçla yokuş çıkmak kazaya, belaya ve derde düşeceğine, fedakârlıklar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında askeri araçlar görmek sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sıkıntı ile geçimini sağlamaya işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir