AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzümlü pilav görmek

Kahve falında üzümlü pilav görmek

Kahve falında üzümlü pilav görmek yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına delalettir.

Kahve falında üzümlü pilav gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Kahve falında üzümlü pilav görmek müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, fesatlıklar içinde kalınacağına alamet eder.

Kahve falında üzümlü pilav yemek kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine delalettir.

Kahve falında kuru fasulye pilav görmek çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, büyük fırsatların kapısını açacağına inanılır.

Kahve falında tavuklu bulgur pilavı görmek ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, ona yardımcı olacağına delalettir.

Kahve falında pirinç pilavı yemek kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav karıştırmak aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında nohutlu pilav pişirmek hatalarını düzelteceğine, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mevlit pilavı yapmak eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına, yaşama sevincine kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir