AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzümde kurt görmek

Kahve falında üzümde kurt görmek

Kahve falında üzümde kurt görmek aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, atılacak adımlar ile yeni işlere girileceğine ve kazancın arttırılıp uğranılacak zararlara karşı önlem alınacağına, namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, bereketinin artacağına işarettir.

Kahve falında üzümde kurt gördüyseniz:

  • Sizin için angarya olmanın üstüne çıkamayan işleri bir kenara bırakmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında kurtlu siyah üzüm görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına alamet eder.

Kahve falında kurtlu üzüm görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında üzümde kurt görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurtlanmış üzüm görmek sıkıntılardan ve sorunlardan kısa süre sonra kurtuluşa erileceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu üzüm yemek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil üzüm asması görmek kişinin yasa düşeceğine, gözyaşına boğulacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında salkım üzüm görmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kuru siyah üzüm görmek büyük paralar kazanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir