AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurtlu üzüm görmek

Kahve falında kurtlu üzüm görmek

Kahve falında kurtlu üzüm görmek aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, anne baba hayır dualarının alınacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurtlu üzüm gördüyseniz:

  • Ağzınızdan kaçırmanız durumunda aleyhinize kullanabilecek kişiler olabilir.

Kahve falında kurtlu üzüm yemek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzümde kurt görmek güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına delalet eder.

Kahve falında kurtlu üzüm görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kurtlanmış üzüm görmek bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kurtlu siyah üzüm görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine alamet eder.

Kahve falında üzüm koruğu görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine kuru üzüm görmek alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, büyük paralar kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ve kayısı görmek yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir