AnaSayfa / Genel / Kahve falında cevizli sucuk görmek

Kahve falında cevizli sucuk görmek

Kahve falında cevizli sucuk görmek Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Kahve falında cevizli sucuk gördüyseniz:

  • Öğlen saatlerinde biraz kafanız birşeylere takılabilir.

Kahve falında sucuklu ceviz görmek geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına inanılır.

Kahve falında cevizli sucuk yapmak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, günahkâr olan kişileri doğru yola çevirmek için mücadele edeceğine ve yaşlılığında kendini tamamen inancına adayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cevizli sucuk yemek yetim sevindireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına işarettir.

Kahve falında cevizli sucuk görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası sucuk görmek kazaya, belaya ve derde düşeceğine, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra tabir olunur.

Kahve falında sucuk görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sucuk soymak doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet eder.

Kahve falında sucuklu tost görmek şeytana uyacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir