AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm tanesi görmek

Kahve falında üzüm tanesi görmek

Kahve falında üzüm tanesi görmek başarı kaydedeceğine, şansının hep açık olacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, kötü kimselerle karşılaşamayacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm tanesi gördüyseniz:

  • Stresli durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında taneli üzüm görmek sorunlu bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına işarettir.

Kahve falında bir tane üzüm yemek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iri taneli üzüm görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil üzüm tanesi görmek hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, aile içinde geçim derdinin olmayacağına delalettir.

Kahve falında üzüm tanesi yemek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, memur ise terfi edeceğine tabir olunur.

Kahve falında üzüm tanesi görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm taneleri görmek korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yaşamını kolaylaştıracağına delalet eder.

Kahve falında iri taneli üzüm yemek işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir