AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzüm ikram etmek

Kahve falında üzüm ikram etmek

Kahve falında üzüm ikram etmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, geçecek güzel bir ömre, sıkıntıların aşılacağına, en doğru şekilde öğreneceğine, arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında üzüm ikram etmek gördüyseniz:

  • Değişik uğraşlarla fiziksel aktivitelerinizi sürdürün.

Kahve falında yeşil üzüm ikram etmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm ikram etmek sorunlarının da çözüleceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına inanılır.

Kahve falında misafire üzüm ikram etmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına alamet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak şansın ve kısmetin açılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında yemek ikramı yapmak borçlanacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize yorulur.

Kahve falında ceviz ikram etmek kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasına ikramda bulunmak yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine delalettir.

Kahve falında pilav ikram etmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir