AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek ikramı yapmak

Kahve falında yemek ikramı yapmak

Kahve falında yemek ikramı yapmak güçlendikçe güçleneceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, maddi olarak çok kayıp vereceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yemek ikramı yapmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında yemek ikramı yapmak alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çay ikramı yapmak yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına, çok sevinçli olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında kahve yapmak ikram etmek üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine işarettir.

Kahve falında kahve yapmak ve ikram etmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine delalettir.

Kahve falında nohut yemeği ikram etmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye yemek ikram etmek evlat sahibi olacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine inanılır.

Kahve falında birine yemek ikram etmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, daha çok dünya malı edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çikolata yemek ve ikram etmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir