AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan erik düşürmek

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek çok büyük mutluluklar yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, dayanışma içinde kalacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek gördüyseniz:

  • Siz farkında olmasanız da, çevrenizdeki kişiler bazı tavırlarınızı eleştiriyor olabilirler.

Kahve falında ağaçtan erik düşürmek maddi durum kötü ise zengin olunacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine alamet eder.

Kahve falında erik ağacı ve erik görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine yorulur.

Kahve falında elma ve erik ağacı görmek yersiz yere suçlanacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kurumuş erik ağacı görmek sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine alamet eder.

Kahve falında ağaçtan siyah erik toplamak çıkarları uğruna her şeyi yapacak, kötü niyetli, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara erik ağacı görmek eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağacında yeşil erik görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, yönetici olacağına alamet eder.

Kahve falında erik ağacından erik toplamak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir