AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzgün yüz görmek

Kahve falında üzgün yüz görmek

Kahve falında üzgün yüz görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet eder.

Kahve falında üzgün yüz gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi, gayrimenkullerinizi ya da daha karışık bazı konuları ilgilendiren başlıklarda bazı şeyler netlik kazanmaya başlıyor veya siz kafanızda olayları netleştiriyorsunuz.

Kahve falında üzgün yüz görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında akrabaları üzgün görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ablayı üzgün görmek işveren pozisyonuna geleceğine, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen babayı üzgün görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına tabir olunur.

Kahve falında akrabayı üzgün görmek önünü göremez olacağına, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ablasını üzgün görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzgün gelin olmak üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşı üzgün görmek sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir