AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, geleceğinizin güzel olacağına, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün gördüyseniz:

  • Sosyal olarak yüksek kişilerden yardım görebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi üzgün görmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi üzgün görmek elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalettir.

Kahve falında bir kişiyi üzgün görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kişiyi üzgün görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine inanılır.

Kahve falında ölen kişiyi üzgün görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini üzgün görmek kendisiyle övüneceğine, kazancın daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin üzgün olduğunu görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanı üzgün görmek neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir