AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski sevgilini üzgün görmek

Kahve falında eski sevgilini üzgün görmek

Kahve falında eski sevgilini üzgün görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yaşanan ayrılıkların biteceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, sorunların çözüme kavuşacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Kahve falında eski sevgilini üzgün gördüyseniz:

  • Sizden bir şeyler yapmanızı bekliyorlar.

Kahve falında eski sevgili üzgün görmek aç kalacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgilini üzgün görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi üzgün görmek özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilisini üzgün görmek falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında eski sevgilinin üzgün olduğunu görmek kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine inanılır.

Kahve falında eski nişanlıyı üzgün görmek kendisinin de bundan çok memnun olacağına, oldukça büyük başarılara rivayet etmektedir.

Kahve falında eski eşini üzgün görmek kısmetlerin ve işlerin açılacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşı üzgün görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir