AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine yapmak

Kahve falında üzerine yapmak

Kahve falında üzerine yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, şifa ve ilaç bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine yapmak gördüyseniz:

  • Arkadaş grubunuzla etkinlerde bulunacak, ilgi alanınıza giren konularda onlarla düzeyli tartışmalar yapacaksınız.

Kahve falında eski sevgiliye kahve yapmak işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında bokunu yapmak imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evinde yemek yapmak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında çiçek yapmak kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında mobilya yapmak ün sahibi olacağına, onun yolundan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bölme yapmak sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işarettir.

Kahve falında odayı badana yapmak kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir