AnaSayfa / Genel / Kahve falında bölme yapmak

Kahve falında bölme yapmak

Kahve falında bölme yapmak lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, neşeleneceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına tabir olunur.

Kahve falında bölme yapmak gördüyseniz:

  • Elde edilmesi veya gerçekleştirilmesi kolay hedeflere yönelmenin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında bölme işlemi yapmak ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bölme yapmak çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bölme işlemi görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına delalettir.

Kahve falında cam bölme görmek yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına alamet eder.

Kahve falında büyük gemide yolculuk yapmak insanların takdirini kazanacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini yapmak zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında diş yapmak zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ev yapmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir