AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenle yolculuk yapmak

Kahve falında trenle yolculuk yapmak

Kahve falında trenle yolculuk yapmak mutluluğunun zedeleneceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, dualarının kabul olacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden ya da ani cevaplar vermekten kaçınmalısınız.

Kahve falında trenle uzun yolculuk yapmak zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tren yolculuğu yapmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında trenin üstünde yolculuk yapmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında trenle yolculuk yapmak kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında trene binip yolculuk yapmak Allah’ın izni ile rahata ereceğine, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle tren yolculuğu yapmak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına inanılır.

Kahve falında trenle yolculuğa çıkmak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, aile bireylerinden birine iş kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yolcu treni görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir