AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine tuvaletini yapmak

Kahve falında üzerine tuvaletini yapmak

Kahve falında üzerine tuvaletini yapmak çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında üzerine tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Heyecan verici olmayan iş, ilişki ya da anlaşmalar hevesinizi kırabilir.

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda tuvaletini yapmak büyük bir boşluğa düşeceğine, kötü yollara gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tuvalette makyaj yapmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında büyük tuvaletini altına yapmak hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, nimet bolluğu yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalette kaka yapmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına işarettir.

Kahve falında camiye tuvaletini yapmak buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, masraflarının azalacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdesti tuvalete yapmak isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında camide tuvaletini yapmak maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir