AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük tuvaletini yapmak

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak huzur içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak gördüyseniz:

  • Size zorluk çıkartan bazı iş birliklerini veya ilişkileri hayatınızdan çıkartabilir veya vazgeçilmez olanlarla ilişkilerinizi kuvvetlendirebilirsiniz.

Kahve falında tuvalete küçük çiş yapmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında küçük tuvaletini yapmak kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalette küçük abdestini yapmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük tuvaleti yapmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete küçük abdestini yapmak elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına delalettir.

Kahve falında tuvalete küçük abdest yapmak uygulayacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında küçük tuvaletini yaptığını görmek keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalette küçük abdest bozmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir