AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek

Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek

Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, rahat bir hayat yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üzerine su serpildiğini gördüyseniz:

  • Baskılara boyun eğmeniz olaylar üzerindeki kontrolünüzü kaybetmeniz anlamına gelebilir.

Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek varlıklı kimse olacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında serpme görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Kahve falında serpme atmak tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine alamet eder.

Kahve falında serkan görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına rivayet eder.

Kahve falında serme ekmeği görmek malının ve parasının ziyan olacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serkan ismini duymak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, terfi alamayacağına işaret eder.

Kahve falında tuz serptiğini görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında serpmeyle balık tutmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir