AnaSayfa / Genel / Kahve falında serpme atmak

Kahve falında serpme atmak

Kahve falında serpme atmak iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serpme atmak gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Kahve falında serpme atmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına delalet eder.

Kahve falında serpme görmek işlerin çok iyi bir hale geleceğine, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına rivayet eder.

Kahve falında tuz serptiğini görmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine yorulur.

Kahve falında serkan görmek aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında serme ekmeği görmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına delalet eder.

Kahve falında serpmeyle balık tutmak herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında serkan ismini duymak ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hırpalanacağına, darp edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir