AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuz serptiğini görmek

Kahve falında tuz serptiğini görmek

Kahve falında tuz serptiğini görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında tuz serptiğini gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında tuz serptiğini görmek iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, bundan da son derece mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında serpmeyle balık tutmak hayatının da düzene gireceğine, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine alamet eder.

Kahve falında serpme görmek bütçesinin daralacağına, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, hastalıklara şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında serpme atmak ağır günler geçireceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında serkan ismini duymak anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında serkan görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine delalet eder.

Kahve falında serme ekmeği görmek malvarlığının çok daha artacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir