AnaSayfa / Genel / Kahve falında serpmeyle balık tutmak

Kahve falında serpmeyle balık tutmak

Kahve falında serpmeyle balık tutmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına delalet eder.

Kahve falında serpmeyle balık tutmak gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında serpmeyle balık tutmak başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında üzerine su serpildiğini görmek atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında serpme görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında serpme atmak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tuz serptiğini görmek kendi işinin başına geçeceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet eder.

Kahve falında serkan görmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına işaret eder.

Kahve falında serme ekmeği görmek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Kahve falında serkan ismini duymak dilediği gibi harcama yapacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir