AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerine halı örtmek

Kahve falında üzerine halı örtmek

Kahve falında üzerine halı örtmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, bilmek istediklerini öğreneceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, dünya malına doymak bilmeyeceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında üzerine halı örtmek gördüyseniz:

  • Sorunlardan sadece kaçınılmaz değişimleri kabul ederek fazla zarar görmeden sıyrılabilirsiniz.

Kahve falında halı ördüğünü görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında üstüne halı örtmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerine halı örtmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine inanılır.

Kahve falında lif ördüğünü görmek orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında örümceğin ağ ördüğünü görmek afiyette ve keyifte olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında başına seccade örtmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, hastalanacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, kötü günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında başını eşarpla örtmek geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında sarı örtü örtmek iş hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, bu durumu atlatmak ve elinden bir kaza çıkmaması için Allah’a kendisine sabır vermesi için dua edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir