AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaylılarla konuşmak

Kahve falında uzaylılarla konuşmak

Kahve falında uzaylılarla konuşmak evde dinlenmek zorunda olacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaylılarla konuşmak gördüyseniz:

  • Geçmişte size hayal kırıklığı yaşatmış şeyleri tekrar yaşamamak için gereken tedbirleri almanız gerekiyor.

Kahve falında uzaylılarla konuşmak kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine işarettir.

Kahve falında uzaylıyla konuşmak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında uzay mekiği görmek görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, insanlarla uyumunun artacağına alamet eder.

Kahve falında uzayda uçmak büyük paralara sahip olacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, emeğinden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında uzay boşluğuna düşmek ün yapmayı başaracağına, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaylılardan kaçmak dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzaydan dünyaya bakmak yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, çevresinin genişleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir