AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayda yürümek

Kahve falında uzayda yürümek

Kahve falında uzayda yürümek kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında uzayda yürümek gördüyseniz:

  • Duygusal tepkiler hayal gücünüzün potansiyelini olumsuz etkiliyor.

Kahve falında uzayda yürümek hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzayan bitki görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında uzaydan dünyayı görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyayı uzaydan görmek hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kendini uzayda görmek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaylılarla konuşmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine işaret eder.

Kahve falında uzay mekiği görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzaylı aracı görmek sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir