AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayda ev görmek

Kahve falında uzayda ev görmek

Kahve falında uzayda ev görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, terfi alacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine delalet eder.

Kahve falında uzayda ev gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Kahve falında uzayda ev görmek çalışılan firmanın atağa geçeceğine, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine inanılır.

Kahve falında uzayda yürümek tamamlanmadan kalacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında uzayan tırnak görmek kazancın artacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında kendini uzayda görmek kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uzaylıyla konuşmak işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzayda kaybolmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, iş hayatında günah işleyeceğine yorulur.

Kahve falında uzay boşluğunda uçmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir