AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi gördüyseniz:

  • Eğlenceye hazır olun.

Kahve falında gökyüzünde uzay gemisi görmek çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzünde uzay aracı görmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uzaylı görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaylı gemisi görmek verdiği sözleri tutacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına işarettir.

Kahve falında uzay gemisine binmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında uzay gemileri görmek verdiği emeklerin boşa gideceğine, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına inanılır.

Kahve falında uzay gemisi kullanmak ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzay gemisi görmek hataların düzeltileceğine, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir