AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzayan tırnak görmek

Kahve falında uzayan tırnak görmek

Kahve falında uzayan tırnak görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, aile bireyleri arasında tartışmalara ve kavgalara sebep olacağına, atılan adımların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında uzayan tırnak gördüyseniz:

  • Gerçekleri saklamanız durumunda yapmadığınız şeyler için suçlanabilirsiniz.

Kahve falında uzayan tırnak görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Kahve falında uzaylı yaratık görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaylı istilası görmek kötü duygularından arınacağına ve Allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine, zor günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzayda ev görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzaylı öldürmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzay gemisi görmek yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında uzayda bulunmak fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında uzayda uçtuğunu görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir