AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan şehir görmek

Kahve falında uzaktan şehir görmek

Kahve falında uzaktan şehir görmek nice noksanlık içinde olduğuna, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, işinde verimsiz olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktan şehir gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyi şansa güvenerek çözmek kolay olmayabilir.

Kahve falında uzaktan şehir görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, rızkının eksileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan birini görmek verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında uzaktan deve görmek gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, küslerin barışacağına tabir olunur.

Kahve falında uzaktan sevdiğin kişiyi görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında denizi uzaktan görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine delalettir.

Kahve falında uzaktan bakmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uzaktan düğün izlemek anne baba dualarının alınacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi uzaktan görmek huzur bulacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir