AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan denizi izlemek

Kahve falında uzaktan denizi izlemek

Kahve falında uzaktan denizi izlemek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, rahatlığa ereceğine, üzeceğine, zorluk, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına inanılır.

Kahve falında uzaktan denizi izlemek gördüyseniz:

  • Sizin işlere karışmanız veya ağırlığınızı hissettirmeniz işlerin farklı yöne gitmesine neden olabilir.

Kahve falında uzaktan denizi izlemek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında denizi uzaktan izlemek sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında birini uzaktan izlemek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan düğün izlemek onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan izlemek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, çok mutlu bir yuva kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan deniz görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine inanılır.

Kahve falında dalgalı denize uzaktan bakmak üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazanç ile hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştireceğine ve uzun yıllar boyunca mutlu ve sağlıklı olarak yaşayacağına, aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir