AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan denizi seyretmek

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sağlığının kötüye gideceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek gördüyseniz:

  • Belli bir durum kontrol dışına çıkmadan önce, sizin harekete geçmeniz gerekiyor.

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek fesada bulaşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalettir.

Kahve falında evden deniz seyretmek sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında evden denizi seyretmek düzenin bozulacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında gece denizi seyretmek işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında dalgalı deniz seyretmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine yorulur.

Kahve falında dalgalı denizi seyretmek kazancın artacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında denizi seyretmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizi yüksekten seyretmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir