AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan deniz görmek

Kahve falında uzaktan deniz görmek

Kahve falında uzaktan deniz görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, yolunda devam edeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktan deniz gördüyseniz:

  • İş birlikleri, ortaklıklar veya ilişkiler üzerine daha fazla düşünmeniz gerekiyor.

Kahve falında uzaktan denize bakmak elindekilerinin kıymetini bileceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan denizi seyretmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına delalet eder.

Kahve falında denizi uzaktan görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında uzaktan denizi izlemek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına inanılır.

Kahve falında dalgalı denize uzaktan bakmak asık yüzlerin güleceğine, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizi uzaktan izlemek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatını yoluna koymaya işaret eder.

Kahve falında uzaktan deniz görmek sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denize uzaktan bakmak rahat ve güzel günler geçireceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir