AnaSayfa / Genel / Kahve falında sırtında akrep görmek

Kahve falında sırtında akrep görmek

Kahve falında sırtında akrep görmek yol göstereceğine ve şifa olacağına, yersiz yere suçlanacağına, bahtın açılacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına delalet eder.

Kahve falında sırtında akrep gördüyseniz:

  • Hayallerinizden veya hedeflerinizden bahsederken sadece olumsuz yönlerini hatırlatıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sırtında akrep görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, gelirinin de garanti altında olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sırtta akrep görmek evliyse çocuk sahibi olacağına, problemlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yatağın altında akrep görmek hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına yorulur.

Kahve falında akrep yutmak iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, nice noksanlık içinde olduğuna tabir olunur.

Kahve falında küçük akrep görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kara akrep görmek sıkıntıların bir anda biteceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akrep zehiri görmek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işaret eder.

Kahve falında canlı akrep görmek iş yerinde çok zarar edileceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir